Těšíme se na vás v naší restauraci s letní terasou. Kromě skvělého a la cart menu vám budeme pravidelně nabízet také degustační menu s vinným párováním. V létě se můžete těšit na zámecká grilování a celoročně plánujeme víkendové brunche. Na soukromé a firemní akce konané na zámečku zajišťujeme vlastní catering.

Naším šéfkuchařem je špičkový kuchař – Pavel Veltruský. Poslední roky působil jako Executive Chef v restauraci Signature v Popůvkách u Brna. Pavel má za sebou bohatou profesní kariéru, pracoval mimo jiné i v tříhvězdičkové michelinské restauraci Waterside Inn v Anglii a jako osobní kuchař Julie Roberts.

Otevírací doba restaurace:

Čtvrtek – neděle 12:00 – 22:00

Kontakt na restauraci:

Telefon: +420 704 972 501
Email: restaurace@chateautrnova.cz

Firemní večeře

Menu Restaurace Chateau Trnová

Předkrmy

Uzený losos, tymiánový bramborák, wasabi, kysaná smetana, kaviár, listový salát, 290,- Kč (4, 7)
Hovězí tatarák, domácí hranolky smažené v kachním sádle, listový salát, 310,- Kč (10)
Bramborové cappelletti s lanýžem, rozmarýnové glazé, restované houby, pečená dýně, 340,- Kč (1,3,7,9)
Zastřené vejce, fermentovaná jednozrnka, špenát, kvasnice, pineau des charentes, 310,- Kč (1,3,7,9)
Ceviche z punkevního sivena s citrusy, 310,- Kč (4)
Caesar salát s kuřetem, 260,- Kč (3, 7)
Caesar salát s krevetami, 290,- Kč (3, 4, 7)

Polévky

Hovězí consommé z oháňky, zastřené vejce, křen, morek 165,- (3,9)
Cibulová polévka s balsamikem s krutony a kozím sýrem, 125,- Kč (1,7,12)

Hlavní chod

Farmářské kuře na smetaně, sezonní zelenina, 390,- Kč (7, 12)
Grilovaný hovězí pupek, bramborové pyré, restované lišky, omáčka bordelaise, 480,- Kč (7, 9, 12)
Jehněčí hřbet v bylinkové krepinetce, sezonní zelenina, tymiánové glazé, 480,- Kč (7, 9)
Grilovaný siven s grilovaným květákem, fava fazolky, sušená rajčata, 390,- Kč (4, 7)
Králičí fašírka, špičaté zelí, cider, bílé balzamiko, divoká brokolice, majoránkové glazé, 450,- Kč (1,3,5,7)
T-bone steak, 190,- Kč/100g (7)
Steak – Maso Klouda stařené suchým zráním. Ke steakům podáváme grilovanou zeleninu, cibulové máslo, telecí glazé, trhaný salát, pečené nové brambory

Dezerty a sýry

Hruškový clafoutis, 185,- Kč (3,7,8)
Kávová pěna s mandlovou oplatkou, 165,- Kč (3,7,8)
Pečené fíky s mandlemi, rybízem, pistáciová zmrzlina, 195,- Kč (3,7,8)
Slaný karamel, pařížské jablko, zmrzlina Dulce de leche, 225,- Kč (1,3,7,8)
Crème Brûlée, 165,- Kč (3,7)
Výběr z domácích zmrzlin a sorbetů, 50,- Kč /kopeček (3,7)
Variace farmářských sýrů 100g, 190,- (7)

SEZNAM ALERGENŮ – Obiloviny obsahující lepek – 1; Korýši – 2; Vejce – 3; Ryby – 4; Podzemnice olejná (arašídy) – 5; Sójové boby (sója) – 6; Mléko – 7; Skořápkové plody – 8; Celer – 9; Hořčice – 10; Sezamová semena (sezam) – 11; Oxid siřičitý a siřičitany – 12; Vlčí bob (lupina) – 13; Měkkýši – 14